Esemény

2015.04.30 (2:00)
LÄRM techno club

Insecurity State

​A projekt keretében megalapításra kerül az Insecurity State nevű “esztétikai állam”, amelynek hivatalos nyelve a kortárs technozene. Az egyenruha, a megfigyelés és a terror jelenségeit átértelmező, rendhagyó techno party során tematikus installációk és dramaturgiailag szerkesztett, performatív elemek kerülnek bevetésre.

Nyitva tartás: április 30. 22.00-06.00
Belépés ingyenes, kilépés 1500 Ft

A The Corporation és a Technologie und das Unheimliche csoportok nagykoalíciót alakítanak, és Insecurity State néven létrehozzák saját “esztétikai államukat”. Az indusztriális és freetekno különböző mutációit a drone műfaj irányába tett kitekintésekkel együtt felvonultató, rendhagyó esemény a szóban forgó zenei attitűdöt mint az elnyomás ellen küzdő individuum absztrakt rendszerkritikai állásfoglalását, illetve a társadalmi frusztráció levezetésére szolgáló eszközt állítja a középpontba.

Az OFF-Biennále Budapest részeként megvalósuló rendezvény során a hivatalos klub-helyszínt egy tematikusan installált és dramaturgiailag szerkesztett, performatív elemekkel életre keltett térré változtatjuk át. Ebben az esztétikai zónában az elnyomó rendszerek propaganda kellékeit a jelentésrombolásig túlhajtjuk, hogy létrejöjjön a jelek szükségállapota. Az est során párbeszédablakot nyitunk a képzőművészeti és party közönség között, és egy totális performance keretében értelmezzük át az egyenruha, a megfigyelés és a terror jelenségeit.

koncept, installációk, performanszok: The Corporation, Technologie und das Unheimliche
videó: Johan Grimonprez (B)
fellépők: nullius in verba (T+U), dj 108 (Najmányi László), Mike Nylons (The Corp.), Modeo (T+U), .page. (The Corp.), Telesport, R2D2

Külön köszönet: Varga G. András, Heszky András, Adele Eisenstein, Sípos Dániel, Képli Balázs, Bezzeg Albert, Brückner János, Fillér Máté

Szervezők:
The Corporation:
 Borsos János, Lőrinc Lilla, Mátrai Erik, .page., Szenteleki Gábor
Technologie und das Unheimliche: Fridvalszki Márk, Mikósvölgyi Zsolt, Nemes Z. Márió
LÄRM: Vida Vera, Csete Gábor, Csík Hargi

Támogató:
Club Mate-Hungary Kft.