Esemény

2015.04.26- 2015.05.09
Műterem

– Vario –

Az eseménysorozatban improvizatív zenei performanszokat és a művészeti kontextuson kívül folyó vizuális kísérleteket mutatunk be.

A műterem olyan tér, amihez nincs hozzáférésünk a mindennapokban. A félbehagyott gondolatoknak, az elbukás szabadságának alárendelt terület. Zárványként megőrzi a kreatív energiák nyomait, amelyek sokszor háttérben maradva láthatatlanul működnek, mégis elengedhetetlenek a verseny alapú struktúrákban való túléléshez.

Két ember interakciója ez a közös munka, s ezt a folyamatot dokumentáljuk. A kialakult állapot lehetséges alternatíváit bemutató dokumentációt beépítjük az installációnkba. A térben bútorok, tárgyak, videók, füst és fényforrások együttesét helyezzük el. Az eseménysorozatban improvizatív zenei performanszokat és a művészeti kontextuson kívül folyó vizuális kísérleteket mutatunk be.

A VARIO az „ezek vagyunk mi, így élünk mi most” helyzetet tárja elénk, megjelenítve az általunk generált állandóan változó állapotot: a személyes teret publikussá teszi, autonómiáját elmozdítja, narratíváját átfogalmazza egy sokrétűen értelmezhető, nyitott, reflexív állapot elérése érdekében.

Kapcsolódó programok:

május 2. 17:00
NAPGÉP esemény
május 9.  19:00
AUZOR projekt featuring Jackie Triste and Ignor Petre