Kiállítás

2015.04.24- 2015.05.12
Brody Art Yard ­– Print studio & Gallery

springerin – 20 éves jubileumi kiállítás: Escape Routes

​Az ebben az évben 20. születésnapját ünneplő művészeti kiadvány Budapesten, Bécsben és Isztambulban kiállítás-sorozat keretében nyújt válogatást az elmúlt húsz évben az újságban megjelent műalkotásokból.

Az ebben az évben 20. születésnapját ünneplő művészeti kiadvány Budapesten, Bécsben és Isztambulban kiállítás-sorozat keretében nyújt válogatást az elmúlt húsz évben az újságban megjelent műalkotásokból.

A bécsi kiadású springerin folyóirat (Hefte für Gegenwartskunst) széles és heterogén közönséget céloz meg, a kortárs művészettől az általános pop-kultúráig terjedő témáival. A springerin jelenlegi kulturális eseményekről és tendenciákról informál, és megpróbálja meghatározni annak feltételeit és jelentéseit. A magazin német nyelven jelenik meg és nemzetközi terjesztésű. Online verziója elérhető angol nyelven is: www.springerin.at/en

Minden kiadásban megtalálható Netzteil szekció, amely az új technológiák és a média szerepét vizsgálja. A fő szekció művészi pozíciók, motivációk, konfliktusok és a kortárs kultúra  ellentmondásos témáiról folytatott vitákkal foglalkozik. Az Artscribe pedig kritikusan tájékoztat fontos kiállításokról, rendezvényekről és kiadványokról.