Kiállítás

2015.04.24- 2015.05.30
Haj-Sokk Fodrász Szalon

Ismeretlenség ellen III.

​A projekt lényegében egy olyan üzlet, ahol a használt árucikkek céduláján megtalálható az előző tulajdonos fotója és elérhetőségei, így a használt ruhákon és tárgyakon keresztül a figyelem az egyénre és a személyes kommunikációra és történetekre helyeződik.

A projekt lényegében egy olyan üzlet, ahol a használt árucikkek céduláján megtalálható az előző tulajdonos fotója és elérhetőségei, így a használt ruhákon és tárgyakon keresztül a figyelem az egyénre és a személyes kommunikációra és történetekre helyeződik.

Az utazással töltött évek tapasztalatai formálták bennem az Ismeretlenség ellen projekt ötletét, amikor folyamatosan új helyekre sodródva rengeteg használati tárgyat találtam, és hagytam magam után. Eljátszottam a gondolattal, hogy szívesen megismerném azokat, akik előttem birtokolták e tárgyakat. Elképzeltem tehát egy használtcikk-üzletet, ahol egy saját tárgyért cserébe elvihető bármi, miután a cseretárgy címkéjére rákerültek az otthagyó adatai és fényképe. Így a használt ruhákon és tárgyakon keresztül a figyelem az egyénre és a személyes történetekre helyeződik. Az ismeretlenséget felválthatja a megismerés és a kommunikáció. Az „Ismeretlenség ellen” egy márkanév.

Gyere el a Haj-Sokk Fodrászatba és vegyél részt a projektben! Hozd el megunt ruhád vagy használati tárgyadat, és hozz egy igazolványképet is az egyéni ruhacímkédhez!