An international contemporary art event, OFF-Biennale Budapest is the largest civil, independent arts initiative in Hungary.

OTTHON

Művészeti projekt a lakhatásról

A régi Otthon Áruház tereiben fiatal képzőművészek reflektálnak az otthon fogalmára, a saját élettereikhez való viszonyukra és a lakhatási válságból adódó nehézségekre.

OTTHON - programok

a művészeti projekt programjai

OFF-Műhely

Projekt inkubációs program és nyilvános előadások

A Summa Artium új New Community Fund programja keretében az OFF inkubációs programot indít 30 év alatti fiataloknak. A program keretében egy Budapestet tematizáló művészeti produkció megvalósulását támogatjuk a résztvevők számára rendezett workshopokkal, konzultációkkal, előadásokkal és anyagi eszközökkel. Nyáron meghirdetett pályázatunkon Csejdy Borka, Ölvedi Réka, Peták Dénes és Solymár Fanni „4 fal között” című projektje nyert, a programban tehát ennek szerzői és más, pályázatot benyújtott fiatalok vesznek részt. Az OFF-Műhely részeként nyilvános előadásokat is szervezünk, amelyek egyben betekintést engednek külföldön dolgozó magyar szakemberek munkájába is. Az előadások nyelve magyar, látogatásuk ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

OFF-Biennale Budapest welcomes Studio Asynchrome.